Villkor

 

 

Tack för att Du har valt att handla från Knit&Art!

 

Kuddar

Vid köp av kuddar ingår ej innerkudde i priset.

Vid köp av två kuddar vid samma tillfälle lämnas 10 procent rabatt på den (eventuellt) billigare av dem! Knappar, berlocker och tofsar garanteras inte vid tvätt. Handtvätt rekommenderas.

 

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar 25 procent moms.

 

Leveranstid

Din beställning skickas i regel inom två veckor. Du blir kontaktad om det skulle bli någon stor avvikelse.

 

Betalning

Du kan antingen betala via postförskott eller förskottsbetalning till PlusGirokonto (66 90 27-5) eller bankgirokonto (171-5465). Betala först när Du har fått leveransbesked från Knit&Art via e-post eller telefon. Ditt paket skickas så snart betalningen har registrerats. Vid förskottsbetalning var noga med att ange Dina kontaktuppgifter samt ordernummer.

 

Frakt

Kostnad för frakt tillkommer. Varorna skickas med Postnord och fraktkostnaden grundar sig på deras avgifter (http://www.postnord.se).

 

Bilder

Det går inte att garantera att färgerna på hemsidan helt stämmer överens med verkligheten. Hur färger återges beror på både dator och bildskärmens inställningar. Är Du inte nöjd med varan har Du alltid möjlighet att använda ångerrätten.

 

Ångerrätt

Du har rätt att inom 14 dagar ångra Ditt köp. Då ska Du meddela Knit&Art detta inom denna tid (adress och telefonnummer finns under fliken Kontakt). Du har rätt att undersöka varan Du har köpt, men vid eventuell retur måste varan vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. Du har alltid rätt att öppna förpackningen så att Du kan undersöka varan. Det är köparen som betalar för returfrakten, och det är bra att spara emballaget att skicka tillbaka varan i. Läs mer på www.konsumentverket.se. Meddela gärna Knit&Art varför Du ångrar köpet. Det är alltid bra med feedback!

 

Ångerrätten gäller inte för produkter där köparen beställt en egen mönsterfärg eller namn eller initialer.

 

Eventuellt ej uthämtade paket och felaktiga adressuppgifter

För att täcka vissa kostnader debiteras 200 kr för outlöst paket där beställningens totala värde understiger 1000 kr. För beställningar som överstiger totalt 1000 kr debiteras 400 kr.

Förlorade paket ersätts inte om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.